WC verstopt

Wij ontstoppen uw wc

Niets is vervelender dan een verstopte wc. U kunt zelf aan de slag gaan met diverse middelen en een ontstopper, maar in sommige gevallen zullen de ontstoppingen alleen maar erger worden. Twijfel dus niet langer als u met dat uw wc verstopt is, maar schakel een expert in. Rioolservice Breda is 7 dagen per week bereikbaar om uw problemen in het toilet op te lossen. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of wilt u een afspraak maken omdat er iets verstopt zit? Neem dan contact met ons op via 076-2059040.

Herken een verstopping tijdig

Het is belangrijk om een verstopping in het riool op tijdig te herkennen. Dat voorkomt een hoop schade aan het riool. De meest voorkomende reden dat een wc verstopt raakt, is dat men vet en etensresten door het toilet spoelen. Voorkom verstoppingen en gooi dit op een andere manier weg. U kunt een wc die verstopt is herkennen aan het borrelen. Zodra u een borrelend geluid hoort dan zit er een verstopping in de riolering. Als u ons inschakelt komen wij langs om het probleem te lokaliseren. Is het een kleine klus in de wc? Dan zijn we binnen een uur klaar. Moet er gegraven worden? Dan kan het langer duren. Wij bieden ook de mogelijkheid om met een camera in de rioolbuizen te kijken. Zo weet u precies wat de staat van de riolering is en hoe groot het probleem is. Meer weten? Neem contact met ons op.

Onze service

Onze expert inspecteren, controleren en repareren ontstoppingen aan uw wc, de badkamer en de keuken. Heeft u een spoedklus omdat er iets verstopt zit? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Maar dat is niet alles.

Wat we belangrijk vinden:

 • Altijd¬†zorgen dat er een oplossing komt
 • Kwaliteit en service
 • Voor u klaarstaan als aanspreekpunt
 • Eerlijke prijzen bieden

wc verstopt

Zit uw afvoer verstopt? Twijfel dan niet langer en bel ons. Wij zorgen dat binnen mum van tijd weer alles goed doorloopt.

Neem contact op

wc verstopt? Ga dan niet zelf aan de slag maar schakel ons in. U kunt ons 7 dagen per week bellen op 076-2059040. Wij komen snel bij u langs om uw WC te ontstoppen. Wij staan ook voor u klaar als uw gootsteen verstopt is. Onze experts helpen u graag verder.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Breda. Sitemap