WC ontstoppen

Is uw WC verstopt?

Bent u zelf aan de slag gegaan om uw WC te ontstoppen, maar loopt dit niet naar wens en is de verstopping alleen maar erger geworden? Schakel dan de hulp in van Rioolservice Breda. Onze specialisten zorgen ervoor dat het probleem binnen een mum van tijd verholpen is. Wilt u weten hoe wij te werk gaan met ontstoppen? Of een afspraak maken? Neem dan contact op met 076-2059040. Wij zijn u graag van dienst.

Hoe ontstaat een verstopping in de WC?

Een verstopping komt vaak niet opeens voor, maar de blokkade is vaak al enige tijd aanwezig in de riolering. Dit komt bijvoorbeeld omdat er vetresten zijn doorgespoeld. Maar ook doekjes als vochtig toiletpapier zorgen ervoor dat het riool verstopt kan raken. Wees er op tijd bij, want het riool kan beschadigd raken door deze verstoppingen. Zodra u het hoort borrelen in de WC of u ruikt een onaangename geur in uw huis of pand, is het verstandig om contact op de nemen. Dit zijn namelijk voortekenen dat er een flinke verstopping in het riool zit. Wij kunnen langkomen om de WC goed te ontstoppen.

Controle met een camera

Zit het probleem dieper dan alleen de WC ontstoppen? Dan kunnen wij met een camera het riool ingaan om te kijken waar de verstopping vandaan komt. Het kan door vet- of zeepresten komen, maar het is ook mogelijk dat het riool verzakt of gescheurd is.

Met deze techniek weet u precies waar u aantoe bent en in wat voor staat het riool verkeerd.

Wij bieden

Als u ons inschakelt om de WC te ontstoppen bieden wij naast snelheid en nauwkeurigheid ook de volgende service aan:

 • Wij zijn 7 dagen per week te bereiken om te ontstoppen
 • Wij zijn uw aanspreekpunt
 • Onze prijzen zijn scherp voor ontstoppen
 • Wij rekenen per kwartier, na het eerste uur werken
 • Wij werken alleen met experts
 • Wij regelen altijd een oplossing

wc ontstoppen

Twijfel dus niet langer en laat uw WC ontstoppen door een expert. Voor de prijslijst kunt u verder kijken op onze website.

Bel ons

Wij gaan voor u aan de slag om uw WC weer goed door te laten lopen. Heeft u een spoedklus? Bel ons gerust op 076-2059040. Ook voor vragen over onze werkwijze kunt u bij ons terecht. Wij informeren u graag.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Breda. Sitemap