Rioolontstopping

Uw riool verstopt? Neem contact met ons op

Loopt het water in de gootsteen niet goed weg of blijft er water in de toiletpot staat? Dan is er mogelijk een verstopping in de riolering. Ga niet zelf aan de slag met chemische middelen en een ontstopper. Dit kan het probleem verergeren. Schakel daarom altijd de hulp in van echte specialisten en bel voor rioolontstopping naar Rioolservice Breda op 076-2059040. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor u. Moet er met spoed een verstopping verholpen worden? Wij staan direct voor u klaar.

Wij zijn de specialisten in rioolontstopping

Verstoppingen kunnen verschillende oorzaken hebben, maar het komt nooit opeens. Zeepresten kunnen zich gaan ophopen in de afvoer van douche. Het water loopt niet of nauwelijk meer weg. Maar het kan ook zijn dat het toilet niet meer goed doorspoelt omdat er vet of etensresten zijn doorgespoeld. Vet wordt hard en kan voor verstopping zorgen. Neem op tijd contact op met ons voor rioolontstopping. Dit voorkomt schade aan de riolering en een hoop geuroverlast omdat opgehoopt vuil vaak gaat stinken. Heeft u een vermoeden van een verstopte afvoer of riool? Bel ons voor rioolontstopping.

Herkennen van verstopping

Om problemen aan het riool te voorkomen, is het tijdig herkennen van een verstopping van groot belang. Loopt het water in de gootsteen niet weg? Blijft er water in de toiletpot staan of komt het juist naar boven tijdens het doortrekken? En ruikt u een onaangename geur in huis? Dan is er een grote kans het het riool verstopt is. Wij komen bij u thuis of op kantoor kijken waar het knelpunt zit. Dit kunnen wij door middel van een camera doen. U ziet direct wat de oorzaak van de verstopping is en u kunt ook zien wat de staat van de buizen is. Meer weten over rioolontstopping? Bel ons gerust. Onze vakmensen helpen u graag verder.

Onze service

Wij zijn de expert in Breda en omgeving als het gaat om rioolontstopping. Als u ons inschakelt garanderen wij de beste service en kwaliteit.

Wij zijn ook:

 • 7 dagen per week bereikbaar
 • Zoeken altijd naar een oplossing
 • Bieden scherpe prijzen voor rioolontstopping

Wilt u meer weten over onze prijzen? Kijk dan op onze website. Wij hebben een duidelijke prijslijst voor u gemaakt, zodat u precies weet waar u aantoe bent. U komt niet voor verrassingen te staan.

rioolontstopping

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar experts in rioolontstopping? Neem dan contact op met Rioolservice Breda. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook tijdens feestdagen. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan telefonisch contact op via 076-2059040. Wij zijn u graag van dienst.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Breda. Sitemap