Riool verstopt

Verstopt riool? Wij ontstoppen voor u

Het is een groot probleem als uw riool verstopt is. Het water in het toilet kan niet goed meer weglopen of komt bij doorspoelen zelfs omhoog. Er zit ergens in het riool een flinke verstopping. Ga niet zelf aan de slag met diverse middelen en een ontstopper, want dit kan het probleem in sommige gevallen erger worden. Neem contact op met Rioolservice Breda als uw riool verstopt is. Onze experts kunnen u helpen het probleem te verhelpen. Heeft u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Bel dan op 076-2059040.

Herkennen van afvoer die verstopt is

Een verstopping zit meestal al geruime tijd in de riolering en wordt elke keer een beetje erger. Totdat het water echt niet meer door kan spoelen. U herkent een verstopping omdat uw toilet gaat borrelen of een gootsteen die niet snel genoeg leegloopt. Ook kunt u problemen in de riolering herkennen door een onaangename geur die plots in uw huis te ruiken is. Opgehoopte zeep of vetresten kunnen namelijk gaan stinken. Heeft u een vermoeden dat uw riool verstopt is? Neem dan contact met ons op.

Camera-inspectie

Wilt u weten waar het probleem precies zit in het riool? Wij kunnen met een kleurcamera de buizen inspecteren. Zo ziet u precies waar het verstopt is. Daarnaast kunnen wij aan de hand van de beelden ook zien wat de staat van het riool is. Het kan zijn dat er geen verstopping in het riool zit, maar dat de problemen worden veroorzaakt door verzakking of een breuk. Om dit uit te sluiten gebruiken wij de camera. U weet precies waar u aantoe bent.

Service en kwaliteit

Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is met het eindresultaat. Een verstopt riool zullen wij bij spoed direct verhelpen.

Maar dat is niet alles.

 • Onze prijzen zijn scherp
 • Werken met de modernste apparatuur
 • Laten alles netjes achter
 • Zijn dag en nacht bereikbaar
 • Lossen het probleem altijd op

Meer weten over onze prijzen? Kijk dan verder op de website. Hier hebben wij een duidelijke prijslijst voor u samengesteld. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

riool verstopt

Afspraak maken? Neem contact op

Is uw riool verstopt? Schakel onze experts dan in om het probleem te verhelpen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor u. Met spoed staan wij binnen mum van tijd voor de deur. Meer weten over onze werkzaamheden aan het riool? Bel ons gerust op 076-2059040.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Breda. Sitemap