Lekdetectie Breda

Lekdetectie voor woningen en bedrijven in Breda

Heeft u op onverwachte plekken in huis of in uw bedrijf in Breda water aangetroffen, of ziet u plotseling vochtplekken op een muur of op een plafond? Dan kan er sprake zijn van een lekkage in uw pand. In die gevallen kunt u maar beter een lekdetectie in Breda laten uitvoeren. Voor een lekdetectie kunt u altijd contact met ons opnemen. Met behulp van geavanceerde technieken en apparaten kunnen wij lekkages in uw pand met uiterste precisie opsporen. Voorkom dat er ernstige schade optreedt door een moeilijk zichtbare lekkage in uw pand en laat zo snel mogelijk een lekdetectie in Breda bij u uitvoeren. Klik hieronder op de button en neem contact op met Van de Beek Lekdetectie, onderdeel van
Rioolservice Breda

Hoe gaan wij te werk bij lekdetectie?

Als wij een lekdetectie bij u in Breda uitvoeren, maken wij gebruik van gespecialiseerde en doelgerichte methoden om de exacte locatie van de lekkage in kaart te brengen. Met onze nauwkeurige lekdetectie beperken we de noodzaak voor breek- en hakwerkzaamheden tot een absoluut minimum om de lekkage te herstellen. Voor een lek reparatie volstaat dan doorgaans slechts een kleine opening. Hiermee worden aanzienlijke kosten voor sloop- en herstelwerkzaamheden grotendeels voorkomen.

Lekdetectie Breda door Van de Beek

Wanneer lekdetectie laten uitvoeren?

Meestal bent u als bewoner of eigenaar zelf prima in staat om een lekkage in uw pand op te merken. Maar waar dat lek dan precies zit, is niet altijd goed zichtbaar, omdat u leidingen in vloeren, muren en plafonds meestal niet kunt zien. De schade die een lekkage – hoe klein ook – oplevert, is daarentegen vaak wel goed zichtbaar. Ook is de plek wat de waterschade zich bevindt ook niet altijd de plek van het lek. Daar komt u met lekdetectie wel achter!

Methoden voor lekdetectie in Breda

Voor het opsporen van lekkages maken we gebruik van uiteenlopende detectiemethoden. Een aantal van deze methoden die wij gebruiken voor lekdetectie in Breda zijn bijvoorbeeld:

 • Camera-inspectie: een moderne lekdetectie methode waarbij we geavanceerde camera’s gebruiken om gedetailleerde beelden vast te leggen binnen leidingen, afvoerbuizen en andere moeilijk bereikbare plekken.
 • Detectie met formeergas: ook bekend als traceergas: dit gebruiken we om lekkages op te sporen in onder andere leidingen, tanks en afgesloten ruimtes.
 • Endoscopie: een hoogwaardige lekdetectie methode waarbij we een flexibele endoscoop gebruiken voor visuele inspecties op lastig toegankelijke locaties.
 • Infrarood techniek: methode waarbij we temperatuurverschillen kunnen visualiseren die worden veroorzaakt door lekken of vochtige gebieden.
 • Kleurstoftest: geavanceerde lekdetectie methode waarbij we een milieuvriendelijke kleurstof aan het leidingsysteem toevoegen. Waar de kleurstof ontsnapt, is dat de plek van het lek.

Afspraak maken voor lekdetectie

Laat een onzichtbaar lek detecteren met lekdetectie in Breda. U ontvangt dan een gedetailleerd rapport dat u kunt gebruiken voor een schadeclaim bij uw verzekeraar. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of klik op de button!

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Breda. Sitemap