Gootsteen ontstoppen

Specialist in gootsteen ontstoppen nodig?

Zeepresten, klein voedsel en vetresten kunnen uw gootsteen verstoppen. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met diverse chemische middelen om te gaan ontstoppen, maar dit kan het probleem is sommige gevallen verergeren. Schakel daarom de hulp in van specialisten. Rioolservice Breda weet binnen een mum van tijd het probleem te lokaliseren. Is de ontstopping in de gootsteen makkelijk te verhelpen? Dan zijn wij al binnen een uur klaar. Meer weten? Neem contact met ons op 076-2059040.

Afvoer verstopt

Loopt uw gootsteen niet meer goed door? Of begint het riool te borrelen? Dit zijn voortekenen dat er een verstopping de riolering of de afvoer zit. Schakel op tijd hulp in om uw gootsteen te ontstoppen, zodat grotere problemen worden voorkomen. Als u er tijdig bij bent voorkomt dat slijtage aan de buizen. Wilt u graag de afvoer laten ontstoppen door specialisten? Neem dan contact met ons op. Wij verhelpen graag uw problemen in de keuken.

Wat wij doen

U kunt onze experts inzetten om uw afvoer en riolering te laten inspecteren, repareren en ontstoppen. Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Keuken afvoer
 • Toilet afvoer
 • Badkamer afvoer
 • Afvoer van condenswater van uw C.V

Bent u benieuwd hoe wij aan de slag gaan? Vraag dan gerust onze medewerkers naar meer informatie.

gootsteen ontstoppen

Onze werkwijze

Wij werken uitsluitend met het beste apparatuur om uw gootsteen weer goed door te laten lopen. Netheid en klantvriendelijkheid staat bij ons bovenaan. Wij zullen na het ontstoppen de keuken weer in oude staat terugbrengen. Wij zijn 7 dagen per week voor u bereikbaar. Moeten wij moet spoed ontstoppen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Geef het probleem door en wij staan binnen korte tijd bij u voor de deur. Maar wij bieden meer:

 • Scherpe prijzen voor gootsteen ontstoppen
 • Wij rekenen per kwartier na het eerste uur werk
 • Wij regelen altijd een oplossing

Meer weten over onze prijzen? Kijk verder op onze website. Daar staat de hele prijslijst. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u ons inschakelt.

Huur een expert in

Ga niet zelf aan de slag met het ontstoppen van uw gootsteen, maar schakel ons in. Wij weten binnen korte tijd het probleem te verhelpen. Wij zijn 7 dagen per week te bereiken op 076-2059040. Bel ons direct om een afspraak te maken.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Breda. Sitemap