Riool ontstoppen

Experts in rioolontstoppingen

Loopt het water in het toilet niet meer goed door? Of komt het juist omhoog bij het doorspoelen? Dan kan het zijn dat de riolering verstopt zit. Ga niet zelf aan de slag met chemische middelen en een ontstopper, maar schakel een expert in. Als u zelf aan de slag gaat is de kans er groot dat de verstopping alleen maar toeneemt. Bel daarom met de experts van Rioolservice Breda. Wij kunnen u helpen met het ontstoppen van het riool. Twijfel dus niet langer en bel 076-2059040.

Herken een verstopping tijdig

Het is belangrijk om een verstopping in het riool op tijd te herkennen.

Dit kan voorkomen dat er schade aan de buizen ontstaan of dat er een enorme vieze lucht in uw huis terecht komt. Vuilresten in combinatie met water kunnen namelijk voor een onaangename geur zorgen. U kunt verstoppingen herkennen door de afvoer goed in de gaten te houden. Loopt het water niet goed meer door? Of borrelt uw toilet? Wacht dan niet langer en schakel een expert in. Wij kunnen uw riool ontstoppen. Binnen een mum van tijd zullen de resten verwijderd zijn en kunt u het water weer laten doorspoelen.

riool ontstoppen

Wij inspecteren en ontstoppen uw riool

Verstoppingen komen nooit zomaar. Het kan zijn dat er vet door het toilet is gespoeld of dat zeep is gaan ophopen in de afvoer. Houd dit goed in de gaten om problemen te voorkomen. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw riolering regelmatig te controleren en schoon te maken. Wij ontstoppen, inspecteren en repareren in onder andere de keuken, de badkamer en het toilet. Is de verstoppping hardnekkiger dan verwacht? Dan kunnen wij met een kleurcamera het riool inspecteren. Zo weten wij precies hoe wij moeten ontstoppen.

Onze service

Zoekt u een expert die uw riool kan ontstoppen? Schakel dan de experts van Rioolservice Breda in. Als u voor ons kiest dan brengt dat de volgende voordelen met zicht mee:

 • 7 dagen per week service
 • Wij zoeken de beste oplossing om uw riool te ontstoppen
 • Scherpe prijzen
 • Klantvriendelijkheid en service vinden wij belangrijk

Schakel onze hulp in voor het ontstoppen

Wilt u uw riool laten inspecteren of ontstoppen? Bel dan naar 076-2059040. Wij plannen een afspraak voor u in. Heeft de klus spoed? Geef dit dan aan ons door. Wilt u weten wat de controle van het riool gaat kosten? Kijk dan op de pagina tarieven. Wij hebben een prijslijst zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. U weet precies waar u aan toe bent.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Breda. Sitemap