Verstopt toilet? Bel Rioolservice Breda voor toilet ontstoppen

Vakkundige ontstopping van uw toilet

Is uw toilet in uw woning of bedrijfspand verstopt? Neem dan snel contact op met de specialisten van Rioolservice Breda voor het vakkundige ontstoppen van uw toilet. Rioolservice Breda is een ontstoppingsbedrijf dat u kan helpen bij het oplossen van allerlei problemen met uw toilet, uw riolering en afvoer, zowel binnen als buiten uw woning of bedrijfspand. We bieden onze diensten, kennis en ervaring aan voor particulieren, bedrijven en instellingen in de regio van Breda. Dus ook voor het ontstoppen van uw toilet kunt u ons altijd bellen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via 076-2059040. Na uw melding komen wij zo snel mogelijk bij u langs.

Verstopping van toilet tijdig herkennen

Hoe herkent u een verstopt toilet? Als het water niet meer wegspoelt na het doortrekken, is er sprake van een verstopping. Ook kunt u een verstopt toilet herkennen aan een borrelend geluid. Schakel dan zo snel mogelijk Rioolservice Breda in voor het ontstoppen van het toilet. Zo voorkomt u eventuele verdere schade aan de afvoer of het riool.

toilet verstopt? Bel rioolservice breda voor toilet ontstoppen

Voorkomen van een verstopt toilet

Hoe onpraktisch is een verstopt toilet? Het geeft gegarandeerd een onrustig gevoel dat u weet dat u het toilet niet kunt gebruiken omdat het verstopt zit. U kunt dan altijd Rioolservice Breda bellen om uw toilet te ontstoppen. Beter is nog om te voorkomen dat uw toilet verstopt raakt. We noemen u hieronder een aantal veel voorkomende oorzaken van een verstopt toilet.

Veel voorkomende oorzaken van een verstopt toilet

Spoel vochtig toiletpapier niet door het toilet, maar verzamel het in een bakje. U kunt het later bij het restafval gooien. Doorspoelen van vochtig toiletpapier kan immers flinke verstoppingen veroorzaken. Dat geldt uiteraard ook voor het door het toilet spoelen van onder andere damesverband en tampons. Ook het doorspoelen van vet en andere etensresten kan de oorzaak zijn van het verstoppen van een toilet. De afvoerbuizen kunnen verstopt raken, zodra het vet gaat stollen en uithardt. Kook- en bakvetten kunt u zoveel mogelijk verzamelen in een oude (zonnebloemolie) fles en breng die fles later naar een afvalverzamelpunt. Dit zijn manieren om te voorkomen dat het toilet verstopt raakt. Toch kan het altijd gebeuren dat uw toilet verstopt raakt. Neem dan altijd direct contact op met Rioolservice Breda.

Contact met Rioolservice Breda bij verstopt toilet

Neem bij een verstopt toilet snel contact op met Rioolservice Breda voor toilet ontstoppen. Dat kan via 076-2059040, of per e-mail via info@rioolservice-breda.nl. Wilt u alvast weten wat toilet ontstoppen gaat kosten? Kijk dan in onze prijslijst. Voor snelle en vakkundige ontstopping van uw toilet belt u Rioolservice Breda!

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Breda. Sitemap