Rioolontstopper

Rioolverstoppingen

Heeft u problemen met de riolering? Neem dan contact op met Rioolservice Breda. Onze specialisten staan voor u klaar als het gaat om onderhoud, reparatie en het ontstoppen van de afvoer in uw woning of pand. U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met verschillende middelen en een rioolontstopper om de verstopping tegen te gaan, maar in sommige gevallen wordt het probleem alleen maar erger. Bel daarom snel met onze experts in rioolontstopper. Wij kunnen uw problemen binnen een mum van tijd lokaliseren en oplossen. Meer weten? Bel 076-2059040.

Wat wij doen

De vakmensen van Rioolservice Breda staan voor u klaar voor het onderhoud en de reparatie aan uw riolering en afvoer. Als wij bij u langskomen dat zullen wij het riool inspecteren en waar nodig repareren. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van de keuken,- badkamer,- en toiletafvoer met een rioolontstopper. Het kan zijn dat een verstopping komt omdat er veel vuil is gaan ophopen, maar het kan ook zijn dat de riolering is verzakt of er een breuk in zit. In al deze gevallen gebruiken wij een camera die in de buizen kan kijken wat er precies aan de hand is. Wij adviseren ook bij de koop van een nieuwe woning het riool door ons te laten controleren aan de hand van een camera. zo weet u precies in wat voor staat het buizensysteem is. Bel ons als het werk met een gewone rioolontstopper niet lukt.

Een verstopping

Verstoppingen in het riool kunnen door opgehoopt vuil als vet of etensresten ontstaan. Maar ook omdat er vochtig toiletpapier in terecht is gekomen. U kunt een verstopping herkennen doordat uw WC zal gaan borrelen, of het water spoelt niet meer goed weg. In al deze gevallen kunt u contact opnemen met onze experts in rioolontstopper. Zij kunnen u alles vertellen over het riool. Wilt u weten wat de werkzaamheden gaan kosten? Op de pagina prijzen vindt u een uitgebreide prijslijst. Zo weet u precies waar u aantoe bent als wij langskomen met de rioolontstopper om u te helpen.

rioolontstopper

De voordelen

Kiest u voor ons als rioolontstopper? Dan zitten daar flinke voordelen aan zo:

 • Zijn wij 24 uur per dag te bereiken
 • Service staat hoog in het vaandel
 • Wij zorgen altijd voor een oplossing

Spoedklus? Bel ons

Bel 076-2059040 als het met een gewone rioolontstopper niet lukt om het vuil los te krijgen. Wij kunnen u helpen. Onze experts informeren u graag aan de telefoon en plannen een afspraak in. Heeft het spoed? Geef dit dan aan ons door. Wij komen snel bij uw langs om uw rioleringsprobleem aan te pakken.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Breda. Sitemap