Ontstoppingsdienst Ulvenhout nodig? Bel Rioolservice Breda

Dé rioolservice van Brabant helpt bij verstopte leiding of -afvoer

Heeft u in Ulvenhout last van een verstopping in het riool of in uw afvoer? Dan adviseren wij u om niet zelf met chemische middelen en/of een ontstopper aan de slag te gaan, maar de professionele ontstoppingsdienst van Rioolservice Breda te bellen. Dat is de meest verstandige manier om te voorkomen dat een verstopping erger wordt, en om ervoor te zorgen dat het probleem zeer snel en vakkundig wordt opgelost. Wilt u in Ulvenhout meer weten over de ontstoppingsdienst van Rioolservice Breda? Neem contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 076-2059040. Bij spoed komen wij direct naar u toe.

Werkzaamheden van onze ontstoppingsdienst

De ontstoppingsdienst van Rioolservice Breda komt bij u in Ulvenhout langs om een verstopping te lokaliseren. Vervolgens bedenken en maken wij een permanente oplossing voor het rioolprobleem. Zit er een kleine verstopping in uw doucheput? Dan kan het probleem snel opgelost zijn. Is er sprake van een groter probleem en is er graafwerk bij nodig? Dan kan reparatie enige tijd in beslag nemen. Daarom is het zo belangrijk om te voorkomen dat er bij uw woning of bedrijf in Ulvenhout een afvoer of riool verstopt raakt. En zo voorkomt u dus ook dat u onze ontstoppingsdienst in Ulvenhout moet laten komen.

ontstoppingsdienst ulvenhout

Bel bij rioolproblemen in Ulvenhout onze ontstoppingsdienst

Ga bij afvoer- en rioolproblemen dus niet zelf aan de slag met milieuonvriendelijke middeltjes, maar laat onze ontstoppingsdienst bij u in Ulvenhout langskomen. U kunt ons 24 uur per dag bellen. Bovendien kunt u bij ons rekenen op:

 • Scherpe prijzen
 • Betaling per kwartier, vanaf het eerste hele uur
 • Altijd een oplossing voor het probleem, ook al is deze tijdelijk
 • Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Voorkomen van verstoppingen

Verstopping in Ulvenhout voorkomen is natuurlijk altijd beter dan het laten ontstoppen van uw verstopte afvoer of riool. Wat kan bijvoorbeeld een verstopping veroorzaken? Het door het afvoerputje spoelen van vet of andere etensresten kan de oorzaak van een verstopping zijn. Afvoerbuizen kunnen verstoppen, nadat het doorgespoelde vet gaat stollen en uitharden. Kook- en bakvetten kunt u daarom zoveel mogelijk verzamelen in een oude (zonnebloemolie) fles. Breng die volle fles met bakvet dan later naar een afvalverzamelpunt. Spoel bijvoorbeeld ook vochtig toiletpapier nooit door het toilet! Beter is om dat te verzamelen in een apart bakje. Later kunt u die velletjes toiletpapier dan bij het restafval doen. Het doorspoelen van vochtig toiletpapier is onverstandig, omdat het vast kan gaan zitten en daardoor flinke verstoppingen veroorzaakt. En als u dan toch een ontstoppingsdienst in Ulvenhout nodig heeft, neem dan snel contact snel op met Rioolservice Breda.

Maak een afspraak voor rioolservice in Ulvenhout

Heeft u een ontstoppingsdienst in Ulvenhout nodig? Neem dan snel contact op met Rioolservice Breda. Maak vandaag nog een afspraak met onze ontstoppingsdienst via 076-2059040, of mail ons via info@rioolservice-breda.nl. Wilt u weten wat het onderhoud of de reparatie gaat kosten? Kijk dan in onze prijslijst. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Voor een vakbekwame ontstoppingsdienst in Ulvenhout belt u naar Rioolservice Breda!

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Breda. Sitemap